donderdag 11 augustus 2011

Indiaas (hindu) restaurant Chez Spice

Het Indiase restaurant Chez Spice ligt in Los Romanes (Axarquia, een aantal km van Velez-Málaga) en biedt een prachtig uitzicht over het Viñuela meer.

Het terras met uitzicht is een mooie plek om te zitten en het personeel doet erg zijn best. We hebben diverse gerechten die we nog niet kenden van de kaart besteld, over het algemeen was het goed maar niet geweldig, zeker niet als je naar de prijs/kwaliteit verhouding kijkt. Een gerecht dat er wel uitsprong was Karawi Gosh, gestoofd lamsvlees in een witte wijn saus met koriander en mosterd.
Een ander nadeel - maar dat kom je helaas veel tegen in restaurants, geen idee waarom? - is dat de stoelen niet erg comfortabel waren. Op de website van het restaurant zie je ook de hele menukaart en alle prijzen.

Na afloop kwamen ze vragen welke gerechten die nog over waren we mee naar huis wilden nemen en die werden netjes ingepakt en bij de tafel afgeleverd.

We hebben eerder al eens gegeten bij Taj Mahal in Puente Don Manuel en bij Taj Mahal in Torrox Costa ( wat zijn ze toch orgineel met die namen!) voor minder geld, alleen zijn die qua interieur en sfeer lang niet zo mooi.



Wil je dus veel ambiance, dan is Chez Spice wel de moeite waard om te bezoeken, maar alleen als je buiten kunt zitten en bereid bent om iets meer te betalen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten